Medio juli 2019 opent Hospice Parunashia haar deuren

“Een plaats, een huiselijke omgeving, waar mensen met hun naasten in alle rust en waardigheid de laatste levensfase kunnen doorbrengen.”

De sfeer benadert een ‘eigen thuis’-situatie mét professionele medische zorg

  • We willen een huis zijn voor en door alle inwoners van Sint-Michielsgestel, Vught, Den Dungen, Berlicum en Gemonde waar de gasten in een warme en veilige omgeving de laatste fase van hun
    leven kunnen verblijven.
  • We bieden medium care zorg in een huiselijke omgeving, waarin de eigen vertrouwde huisarts, thuiszorg en paramedische zorg wordt voortgezet.
  • De continu aanwezige en professioneel geschoolde zorgvrijwilligers geven niet alleen de gast maar ook familie en vrienden de gewenste ondersteuning en aandacht.
  • We realiseren en continueren de ’eigen thuis’-beleving met een grote groep van vrijwilligers, ambassadeurs, vrienden en mede-mogelijk-makers uit onze eigen gemeenschap.

“Fijn dat we nu ook in onze eigen gemeente een zorg-leefsituatie voor mensen in de laatste fase van hun leven kunnen bieden. Met professionele medische en paramedische zorg, in een écht huiselijke sfeer.”

Eric van Rijswijk, Huisarts in Den Dungen en bestuurslid Stichting Hospice Gemeente Sint-Mischielsgestel en omstreken

Voorbereidingen in volle gang

Inmiddels is door een goede doelenstichting het pand aan de Theerestraat 55 – 57 in Sint-Michielsgestel aangekocht. En zijn de bouwkundige aanpassingen in voorbereiding. De verwachting is dat de Hospice in de eerste helft van 2019 haar deuren opent. De voortgang zal o.a. via deze website in beeld gebracht worden.

Maar… voordat Hospice Parunashia opent is er nog veel werk te verzetten. Daarom doen we graag een beroep op de gemeenschap van Sint-Michielsgestel en omstreken. Ondersteun financieel of wordt vrijwilliger.