Hospice Parunashia opent haar deuren

“Een plaats, een huiselijke omgeving, waar mensen met hun naasten in alle rust en waardigheid de laatste levensfase kunnen doorbrengen.”

De sfeer benadert een ‘eigen thuis’-situatie mét professionele medische zorg

  • We zijn een huis voor en door alle inwoners van Sint-Michielsgestel, Vught, Den Dungen, Berlicum en Gemonde waar de gasten in een warme en veilige omgeving de laatste fase van hun
    leven kunnen verblijven.
  • We bieden medium care zorg in een huiselijke omgeving, waarin de eigen vertrouwde huisarts, thuiszorg en paramedische zorg wordt voortgezet.
  • De continu aanwezige en professioneel geschoolde zorgvrijwilligers geven niet alleen de gast maar ook familie en vrienden de gewenste ondersteuning en aandacht.
  • We realiseren en continueren de ’eigen thuis’-beleving met een grote groep van vrijwilligers, ambassadeurs, vrienden en mede-mogelijk-makers uit onze eigen gemeenschap.

“Fijn dat we nu ook in onze eigen gemeente een zorg-leefsituatie voor mensen in de laatste fase van hun leven kunnen bieden. Met professionele medische en paramedische zorg, in een écht huiselijke sfeer.”

Eric van Rijswijk, Huisarts in Den Dungen en bestuurslid Stichting Hospice Gemeente Sint-Mischielsgestel en omstreken

Voorbereidingen leiden tot goede start

De vele en gedegen voorbereidingen van de afgelopen drie jaar hebben geleid tot een prachtig verbouwd pand aan de Theerestraat 55 – 57 in Sint-Michielsgestel. Met veel draagvlak en ondersteuning uit de gemeenschap is dit gerealiseerd en natuurlijk met hulp van de vele vrijwilligers.

Maar… we zijn dan wel gestart maar we zijn niet klaar. We zullen een beroep blijven doen op de gemeenschap van Sint-Michielsgestel en omstreken. Daarom vragen wij u: ondersteun ons financieel of word vrijwilliger.